Suport tehnic

Controlul dispozitivelor smart home Alphaville Arena

Termostatele primite odată cu apartamentele Alphaville Arena, funcționează ca majoritatea termostatelor cu programare, sau control căldură de la butoanele + și -.

Pentru a controla termostatele POER de pe telefon, downloadați aplicația de mai jos sau scanați codul QR, iar apoi conectați termostatele la internet prin gateway-ul POER (livrat cu termostatele).

În cazul în care aveți nevoie de asistență telefonică (valabilă doar pentru termostatele POER): +40 727 177 188

Apartamentele Alphaville Arena sunt dotate cu următoarele funcții Smart Home:

  1. Protecție în caz de inundație (senzor apă și electrovană)

  2. Dimare lumină living

  3. Controlul acestora de pe telefon

Sistemul se poate extinde în funcționalitate. Enumeram căteva dotări posibile:

* Sistem de securitate: sensor ușă/geam, senzor mișcare, alarmă (cu/făra sirenă) armare/dezarmare și notificare pe telefon

* Yală inteligentă

Toate funcțiile și dizpozitivele funcționează de sine stătător, automat (protecție inundație) sau cu acționare manuală (dimmer living, termostat) fără internet sau telefon. Pentru controlul dizpozitivelor de pe telefon se conectează gateway-ul iSurpass (care se află în panoul de curenți slabi) la internet. Conectarea se face prin introducerea cablului albastru (de rețea) în routerul dvs.

Apoi, se instalează pe telefon aplicația de mai jos:

Credențialele se furnizează la predarea apartamentului. După intrarea în aplicație se recomandă schimbarea acestora din motive de securitate. Schimbarea credențialelor se face urmând pașii de mai jos (de la stânga la dreapta):