Servicii

Descriere servicii

1. Management de temperatura smart

Montare termostate de orice fel pe orice centrale termince cu gaz. Automatizare centrale pe lemne. Zonare pe camere a temperaturii (setare temperatura diferita in fiecare camera), atat pentru incalzire prin calorifer cat si pentru incalzire prin pardoseala. Pe langa incalzire iarna, putem realiza si racirea incaperilor pe zone, pe timp de vara (racire cu aer conditionat diferita in fiecare incapere, cu administrare de pe telefon).

2. Iluminat inteligent

Iluminat inteligent prin intrerupatoare wireless kinetice care nu necesita baterie sau alimentare. Se preteaza atat pentru locuinte vechi, cat mai ales pentru cele in constructie deoarece simplifica manopera electricianului, nu mai este necesara coborarea pentru fire la intrerupatoare. Se pot adauga ulterior oricate intrerupatoare care se pot programa sa aprinda/stinga/dimeze orice lumina sau toate luminile din locuinta. Se pot comanda inclusiv de pe telefon (prin internet).

3. Sisteme anti-inundatie

Sisteme anti-inundatie: Opreste apa in caz de inundatie, notificare audio prin beep-uri si notificare pe telefon.

4. Montare senzor inteligent de gaz

In caz de scurgeri de gaze, opreste gazul si vă notifica pe telefon.

5. Sisteme de alarma

Sisteme de alarma cu notificare pe telefon. (In caz de efractie suna alarma fizica si vă notifică si pe telefon).

6. Instalare yale inteligente

Instalare yale inteligente cu deschidere de la distanta (prin internet) de pe telefon. Se poate deschide si (doar) local prin bluetooth. Permite renuntarea la chei, dar permite folosirea acestora in caz de backup/forta majora. Util pentru curierat atunci cand sunteti la serviciu sau atunci cand aveti animale de companie si trebuie hranite in lipsa dvs.

7. Automatizari porti sau usi garaj

Automatizari porti cu acces de pe telefon. Precizez ca portile si garajele trebuie sa aiba deja montate aceste sisteme de deschidere automatizate clasice. Noi le aducem functionalitatea pe telefon. Usile, portile se pot deschide de la distanta din orice colt al lumii. Inclusiv in locatii unde nu exista internet.

8. Sisteme de pontare si deschidere usi

Sisteme de pontare si deschidere usi cu acces de pe card fizic, tastatura exterioara cu cod si/sau de pe telefon (bluetooth, NFC). Local sau de la distanta (internet).

9. Videointerfonie

Montare videointerfoane de bloc, vile sau case single family. Cine suna la interfon va suna concomitent si pe telefon, veti putea comunica audio-video cu aceasta persoana si ii puteti da acces in bloc/ vila/ casa. Util pentru curierat atunci cand sunteti la serviciu sau atunci cand aveti animale de companie si trebuie hranite in lipsa dvs.

10. Auditie Hi-Fi MultiRoom

Instalare si configurare sistem audio Hi-Fi multiroom. Permite ascultarea in conditii de inalta fidelitate a sunetului/muzicii in toata locuinta. In toate incaperile odata (party mode) sau continut audio diferit/indepented pentru fiecare incapere in parte.