Politică de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate descrie cum locuinte-inteligente.ro folosește și protejează toate informație pe care ni le oferi. Ne angajăm să te asigurăm că îți este protejată confidențialitatea. Dacă ne furnizezi informații personale prin locuinte-inteligente.ro, poți fi sigur că ele vor fi folosite numai în conformitate cu această declarație de confidențialitate.

Vizitatori pe situri web

Ca și majoritatea operatorilor de situri web, locuinte-inteligente.ro colectează informații de identificare care nu sunt personale, de tipul celor puse la dispoziție în mod obișnuit de navigatoarele și serverele web, cum ar fi tipul de navigator, limba preferată, situl de referință și data și ora fiecărei cereri a vizitatorilor. Scopul locuinte-inteligente.ro în colectarea informațiilor de identificare care nu sunt personale este de a înțelege mai bine modul cum vizitatorii folosesc situl web locuinte-inteligente.ro. Din când în când, locuinte-inteligente.ro poate publica informații globale de identificare care nu sunt personale, de exemplu prin publicarea unui raport privind tendințele utilizării siturilor sale web.De asemenea, locuinte-inteligente.ro colectează potențiale informații personale de identificare, cum ar fi adresele Internet Protocol (IP). Totuși, locuinte-inteligente.ro nu folosește adresele IP pentru a-și identifica vizitatorii și nu divulgă asemenea informații decât în aceleași circumstanțe în care folosește și divulgă informațiile personale de identificare, așa cum este descris mai jos.

Colectarea informațiilor personale de identificare

Unii dintre vizitatorii locuinte-inteligente.ro aleg să interacționeze cu locuinte-inteligente.ro în moduri care necesită ca locuinte-inteligente.ro să colecteze informații personale de identificare. Cantitatea și tipul de informații pe care locuinte-inteligente.ro le colectează depinde de natura interacțiunii. De exemplu, le cerem vizitatorilor care folosesc forumurile noastre să furnizeze un nume de utilizator și o adresă de email.În fiecare caz, locuinte-inteligente.ro colectează astfel de informații numai în măsura în care sunt necesare sau adecvate pentru a îndeplini scopul interacțiunii vizitatorului cu locuinte-inteligente.ro. locuinte-inteligente.ro nu dezvăluie alte informații personale de identificare în afară de cele descrise mai jos. Iar vizitatorii pot refuza întotdeauna să furnizeze informații personale de identificare, cu avertismentul că pot fi împiedicați să se angreneze în anumite activități legate de situl web, cum ar fi cumpărarea unui bilet la WordCamp.Toate informațiile care sunt colectate pe locuinte-inteligente.ro vor fi gestionate în conformitate cu GDPR.

Protecția anumitor informații personale de identificare

locuinte-inteligente.ro divulgă posibile informații personale de identificare și informații personale de identificare numai administratorilor de proiecte, angajaților, contractorilor și organizațiilor afiliate care trebuie să cunoască acele informații pentru a le procesa în numele locuinte-inteligente.ro sau pentru a furniza servicii disponibile prin intermediul locuinte-inteligente.ro și care au fost de acord să nu le divulge altora. Unii dintre acești angajați, contractori și unele organizații afiliate pot să nu lucreze în țara ta de reședință; prin utilizarea locuinte-inteligente.ro, ești de acord cu transferul acestor informații către ei.

Locuinte-inteligente.ro nu va închiria și nu va vinde nimănui posibile informații personale de identificare și informații personale de identificare. În afară de administratorii de proiecte, angajații, contractorii și organizațiile afiliate, așa cum sunt descriși mai sus, locuinte-inteligente.ro divulgă posibile informații personale de identificare și informații personale de identificare numai când este obligat prin lege, dacă îți dai acordul ca informațiile tale să fie partajate sau când locuinte-inteligente.ro crede cu bună credință că divulgarea este necesară și rezonabilă pentru a proteja proprietatea sau drepturile locuinte-inteligente.ro, terților sau publicului larg.

Dacă ești un utilizator înregistrat al unui sit web locuinte-inteligente.ro și ne-ai furnizat adresa de email, locuinte-inteligente.ro îți poate trimite ocazional un email prin care să te anunțe despre funcționalități noi, să-ți solicite impresii sau doar să te țină la curent cu ceea ce se întâmplă pe locuinte-inteligente.ro și cu produsele noastre. În primul rând, ne folosim blogul pentru a comunica acest tip de informații, deci vei primi puține emailuri de acest tip.

Dacă ne trimiți o cerere (de exemplu, printr-un email de suport sau prin unul din mecanismele noastre pentru impresii), ne rezervăm dreptul de a o publica pentru a ne ajuta să clarificăm sau să-ți răspundem la cerere sau pentru a ne ajuta ca suport pentru alți utilizatori. locuinte-inteligente.ro ia toate măsurile necesare și rezonabile de protecție împotriva accesului neautorizat, utilizării, modificării sau distrugerii unor posibile informații personale de identificare și informații personale de identificare.

 

Folosirea informațiilor personale

Folosim informațiile pe care le furnizezi pentru a înregistra un cont, a participa la evenimentele noastre, a primi buletine de știri, a folosi anumite alte servicii sau a participa la proiectul WordPress open-source în orice alt fel.

Nu vom vinde sau închiria informațiile tale personale unor părți terțe decât dacă avem acceptul tău sau suntem obligați prin lege s-o facem.

Din când în când, am dori să-ți trimitem prin email o comunicare de marketing, care te-ar putea interesa. Dacă ți-a dat acordul pentru marketing, poți renunța mai târziu.

Oricând, ai dreptul să ne împiedici să te mai contactăm în scopuri de marketing. Dacă nu mai vrei să fii contactat în scopuri de marketing, te rog dă clic pe legătura de dezabonare din partea de jos a emailului.

 

Temei legal pentru procesarea informațiilor personale

Ne bazăm pe una sau pe mai multe dintre următoarele condiții de procesare:

 • interesele noastre legitime în furnizarea eficientă de informații și servicii pentru tine;
 • consimțământul explicit pe care l-ai dat;
 • obligații legale.

 

Păstrarea informațiilor personale

Îți vom păstra informațiile personale în sistemele noastre doar atât timp cât avem nevoie, pentru a asigura succesul proiectului open-source WordPress și a magazinului online inclus. Păstrăm informațiile de contact (cum ar fi informațiile din lista de corespondență) până când un utilizator se dezabonează sau isi șterge singur aceste informații din sistemele noastre live. Dacă alegi să te dezabonezi la o listă de corespondență, putem păstra anumite informații despre tine, dar limitate, ca să-ți putem onora cererea.

Locuinte-inteligente.ro va păstra datele utilizatorilo timp de 3 ani și apoi va șterge automat datele neesențiale colectate prin înregistrare. Numele și adresele de email ale participanților vor fi păstrate pe perioadă nedeterminată, pentru a avea posibilitatea să răspundem la rapoartele codului de conduită.

Pe situl locuinte-inteligente.ro, datele bancare/financiare colectate ca parte a unei cereri de rambursare sunt șterse din locuinte-inteligente.ro la 7 zile după ce cererea este marcată ca plătită. Datele sunt păstrate 7 zile pentru ca organizatorii să nu fie nevoiți să reintroducă detaliile bancare dacă o rambursare eșuează sau dacă o plată a fost marcată ca „Plătită” din greșeală. Facturile și chitanțele aferente cheltuielilor pentru un locuinte-inteligente.ro sunt păstrate timp de 7 ani după încheierea auditului anual, conform instrucțiunilor consultanților noștri financiari (auditori și contabili).

Când se cere ștergerea sau în alte cazuri când este necesar, vom face anonime datele persoanelor vizate și/sau vom înlătura informațiile lor de pe siturile care sunt accesibile publicului dacă ștergerea datelor ar afecta sistemele esențiale sau ar deteriora jurnalelor sau înregistrările necesare operațiunilor, dezvoltării sau înregistrărilor de arhivă ale proiectului open-source WordPress.

Dacă vrei să ceri ștergerea contului și a datelor asociate acestuia apasa

acest link

pe care il poti apăsa, numai daca esti logat in site.

Drepturi legate de informațiile tale

În conformitate cu legea privind protecția datelor, ai anumite drepturi legate de informațiile personale pe care le deținem despre tine. În special, ai dreptul să:

 • ceri o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre tine;
 • ceri să-ți actualizăm informațiile personale pe care le deținem despre tine sau să-ți corectezi singur informațiile personale pe care le consideri incorecte sau incomplete;
 • ceri să ștergem informațiile personale pe care le deținem despre tine din sistemele live sau să restricționăm modul în care folosim astfel de informații personale (pentru informații despre ștergerea din arhive, consultă secțiunea „Păstrarea informațiilor personale”);
 • obiectezi asupra modului cum îți procesăm informațiile personale; și/sau
 • retragi consimțământul acordat pentru procesarea informațiilor tale personale (dacă o astfel de procesare se bazează pe consimțământ și consimțământul este singura bază permisă pentru procesare).

Dacă vrei să exerciți aceste drepturi sau să înțelegi dacă aceste drepturi se aplică în cazul tău, te rog urmărește instrucțiunile de la sfârșitul acestei declarații de confidențialitate.

Legături la terți

Situl nostru web poate conține legături la alte situri web oferite de părți terțe care nu sunt sub controlul nostru. Când urmărești o legătură și furnizezi informații unui sit web terț, te rog să reții că nu suntem responsabili pentru datele pe care le furnizezi acelei părți terțe. Această politică de confidențialitate se aplică numai pentru siturile web afișate la începutul acestui document, deci când vizitezi alte situri web, chiar dacă dai clic pe o legătură publicată pe locuinte-inteligente.ro, ar trebui să citești mai întâi politica lor de confidențialitate.

Statistici globale

Locuinte-inteligente.ro poate colecta statistici despre comportamentul vizitatorilor pe siturile sale web. De exemplu, locuinte-inteligente.ro poate dezvălui câte descărcări a avut o anumită versiune de WordPress sau să anunțe care sunt cele mai populare module pe baza datelor colectate de api.locuinte-inteligente.ro, un serviciu web folosit de instalările WordPress pentru a verifica noile versiuni ale WordPress și ale modulelor. Totuși, locuinte-inteligente.ro nu divulgă alte informații personale de identificare decât cele descrise în această politică.

Cookie-uri

În plus, sunt colectate automat informații despre cum folosești situl nostru web prin utilizarea „cookie-urilor”. Cookie-urile sunt fișiere text plasate pe calculatorul tău pentru a colecta informații standard despre jurnalul de internet și informații despre comportamentul vizitatorilor. Aceste informații sunt folosite pentru a urmări cum utilizează vizitatorii situl web și compila rapoarte statistice referitoare la activitatea sitului web.

Te rog consultă politica noastră privind cookie-urile pentru mai multe informații despre ce cookie-uri sunt folosite pe locuinte-inteligente.ro.

Modificări la politică de confidențialitate

Deși majoritatea modificărilor sunt considerate a fi minore, locuinte-inteligente.ro își poate modifica politica de confidențialitate din când în când și prin libertatea sa de acțiune exclusivă. locuinte-inteligente.ro își încurajează vizitatorii să revină frecvent la această pagină pentru vedea eventuale modificări la politica de confidențialitate. Continuarea utilizării acestui sit după orice fel de modificare a acestei politici de confidențialitate va constitui acceptarea unei astfel de modificări.

Contact

Dacă ai întrebări referitoare la politica noastră de confidențialitate sau la informațiile pe care le deținem despre tine, te rog contactează-ne prin email la office@locuinte-inteligente.ro.


Magazinul online bazat pe WooCommerce

Această manieră de exprimare include elementele de bază privind ce date personale poate colecta, stoca și partaja magazinul tău, precum și cine poate avea acces la aceste date. Informațiile specifice care sunt afișate în magazinul tău vor varia în funcție de ce setări sunt activate și ce module suplimentare sunt folosite. Recomandăm să consulți un avocat când decizi ce informații divulgi în politica ta de confidențialitate.

Colectăm informații despre tine în timpul procesului de finalizare a comenzii în magazinul nostru.

Ce colectăm și stocăm

În timp ce ne vizitezi situl, vom urmări:

 • Produse pe care le-ai văzut: vom folosi asta a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recent
 • Locație, adresă IP și tip de navigator: le vom folosi în diverse scopuri, cum ar fi estimarea impozitelor (taxelor) și pentru livrare
 • Adresă de livrare: îți vom cere s-o introduci, astfel putem estima, de exemplu, unde trebuie făcută livrarea înainte să plasezi o comandă și să ți-o trimitem!

De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe situl nostru

Notă: poate vrei să dai mai multe detalii despre politica folosirii cookie-urilor și să arăți aici o legătură la secțiunea respectivă.

Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, cardul de credit/detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:

 • Îți trimitem informații despre contul tău și comanda ta
 • Îți răspundem la cereri, inclusiv la rambursări și reclamații
 • Procesăm plățile și prevenim fraudele
 • Îți inițializăm contul pentru magazinul nostru
 • Respectăm toate obligațiile legale pe care le avem, cum ar fi calcularea impozitelor (taxelor)
 • Îmbunătățim ofertele noastre pentru magazin
 • Îți trimitem mesaje de marketing, dacă alegi să le primești

Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal. De exemplu, vom stoca informațiile despre comenzi timp de XX ani, în scopuri fiscale și contabile. Ele includ numele, adresa de email și adresele de facturare și de livrare.

De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

Cine are acces din echipa noastră

Membrii echipei noastre au acces la informațiile pe care ni le oferi. De exemplu, atât administratorii cât și managerii de magazine pot accesa:

 • Informații despre comenzi, precum ce s-a cumpărat, când s-a cumpărat și unde au fost trimise cumpărăturile și
 • Informații despre clienți, precum nume, adresă email și informațiile despre facturare și livrare.

Membrii echipei noastre au acces la aceste informații pentru a ajuta la onorarea comenzilor, procesarea rambursărilor și pentru a-ți oferi suport.

Ce partajăm cu alții

În această secțiune ar trebui să menționezi cu cine partajezi datele și în ce scop. Aici poți include, dar nu se limitează numai la acestea, analitice, marketing, gateway-urile de plată, furnizori pentru livrare și înglobări de la terți.

Partajăm informații cu părți terțe care ne ajută să asigurăm comenzile și să stocăm servicii; de exemplu —

Plăți

În această secțiune ar trebui să afișezi ce procesoare de plată terțe folosești pentru a accepta plăți în magazinul tău, deoarece ele pot gestiona datele clienților. Am inclus PayPal, ca exemplu, dar ar trebui să-l înlături dacă nu-l folosești și să adaugi altele.

Acceptăm plăți prin PayPal. Când procesăm plățile, unele dintre datele tale vor fi transmise la PayPal, inclusiv informațiile cerute pentru a procesa sau accepta plata, cum ar fi informații despre toate cumpărăturile și total facturare.

Te rog vezi Politica de confidențialitate PayPal pentru mai multe detalii.

↑ Înapoi sus

Sursă: Really Simple SSL

Really Simple SSL and Really Simple SSL add-ons do not process any personal identifiable information, so the GDPR does not apply to these plugins or usage of these plugins on your website. You can find our privacy policy here.

↑ Înapoi sus

Sursă: MailChimp for WooCommerce

When shopping, we keep a record of your email and the cart contents for up to 30 days on our server. This record is kept to repopulate the contents of your cart if you switch devices or needed to come back another day. Read our privacy policy here.

↑ Înapoi sus

Sursă: WooCommerce Services

By using this extension, you may be storing personal data or sharing data with external services. Learn more about how this works, including what you may want to include in your privacy policy.

↑ Înapoi sus

Sursă: Akismet

Colectăm informații despre vizitatorii care comentează pe siturile care folosesc serviciul anti-spam Akismet. Informațiile pe care le colectăm depind de modul în care utilizatorul inițializează Akismet pe sit, dar, de obicei, includ adresa IP a comentatorului, agentul utilizator, referentul și URL-ul sitului (împreună cu alte informații furnizate direct de comentator, cum ar fi nume, nume utilizator, adresă email și comentariul în sine).